Ben jij op zoek naar een voedingscoach?

 

Mijn naam is Evelien van Pelt en sinds 2013 help ik als voedingscoach mensen met het behalen van allerlei doelen binnen de sport en in het dagelijks leven. Of jij nu graag hulp wilt bij het verliezen van een paar kilo’s, graag sterkere spieren wilt of graag een grotere spiermassa wilt kweken? Ik help je graag. Bij mij hoef je geen streng dieet zoals een crash dieet te volgen. Samen gaan we kijken naar hoe wij jouw oude gewoontes kunnen vervangen door nieuwe gewoontes zodat jij een compleet nieuwe levensstijl krijgt met daarbij voeding als sleutel tot succes.

Voeding als sleutel tot succes

 

In de fitness app die ik heb ontwikkeld staan allerlei gezonde, lekkere en makkelijk te bereiden recepten. Je kunt er zelfs vegetarische en vegan recepten vinden. Ben je op zoek naar een ervaren en kundige voedingscoach, laat mij je dan vertellen wat ik voor je kan betekenen. Inmiddels heb ik meer dan 222.000 volgers op Instagram en heb ik wereldwijd veel prijzen gewonnen. Aan de hand van jouw wensen en behoeften maak ik ook voor jou graag een op maat gemaakt voedingsschema. Hierbij houd ik rekening met jouw dagelijkse ritme, de voedingsproducten die jij lekker vindt en de voedingsproducten die jij absoluut niet lust. Dit voedingsschema is absoluut geen onderdeel van een dieet. Diëten is namelijk voor veel mensen zinloos en met name zwaar. Dat komt vooral omdat je na een dieet vaak weer terugvalt in oude gewoonten. Mijn doel is om samen met jou een geheel nieuwe levensstijl te creëren waarbij een gezond en veelzijdig voedingspatroon de boventoon voert. Een voedingspatroon dat je vol kunt houden en zal omarmen.

WEBSHOP

De NUTREND webshop van Nederland.

In de webshop vindt je alle soorten supplementen en benodigdheden van Nutrend.

Ook vindt je daar de producten zoals: voedingsschema’s, trainschema’s, programma’s en evenementen.

Een gezond en veelzijdig voedingspatroon

 

Een gezond en veelzijdig voedingspatroon is belangrijk. Niet alleen om je fitter te voelen, maar ook ter verbetering van ziekte, allergieën of andere kwaaltjes. Natuurlijk is goed eten natuurlijk essentieel bij het afvallen. Als voedingscoach help ik je graag met het aanwennen van nieuwe gewoontes zonder dat je hierbij dagelijks naar de sportschool hoeft of dat het aanwennen van een nieuwe levensstijl je (te veel) moeite kost waardoor je al snel geneigd bent om de handdoek in de ring te gooien. Ik ben al ruim 12 jaar actief in de sport en de voeding. Wat voor mij begon als een hobby, is inmiddels zowel mijn passie als mijn levensstijl geworden. Naast het maken van een op maat gemaakt voedingsschema, kun je eveneens bij mij terecht wanneer je graag een op maat gemaakt trainings- of bewegingsschema wil hebben. Dit zodat je de door jou gestelde doelen kunt bereiken. Misschien wil jij je oude figuur weer terug of wil je graag jouw droomfiguur bereiken. Ik help jou met plezier. Wil je meer informatie wil over mijn diensten, of een vrijblijvende offerte wil ontvangen? Stuur een mailtje naar:  info@evelienvanpelt.nl