Retourneren

Ruilen

Nellensports is vrij recent gestart met het verkopen van supplementen en kleding. Wij willen de producten betaalbaar en toegankelijk maken voor al onze klanten. Echter doordat we kleine marges hanteren zijn we wel genoodzaakt de kosten voor het retourneren van producten te verleggen naar onze klanten. We willen u er op wijzen dat u alleen kleding kan retourneren. Supplementen of andere producten kunt u niet retourneren. Mocht u achteraf een vraag of probleem met een product of supplement hebben? Verzoeken wij u om contact met ons te leggen via ons contactformulier.

Alleen voor kleding die niet gedragen is, maar wel kapot is of andere mankementen heeft, vergoeden wij de kosten voor het retourneren.

Alleen ongedragen (uiteraard mag je wel passen) en onbeschadigde artikelen met origineel label en in een onbeschadigde, originele verpakking kunnen worden geruild (binnen 14 dagen na ontvangst).

Stuur je bestelling retour naar het retouradres hiernaast. Mocht je een andere maat willen? Dan sturen wij een andere maat van het artikel op, wanneer we je bestelling retour hebben ontvangen. De kosten voor het opnieuw toezenden, nemen wij wel voor onze rekening.

Download hier het retourformulier

Mag ik mijn aankoop ontbinden?

Bij een aankoop van kleding, via onze webshop heb je een recht van ontbinding van 14 dagen. Alleen ongedragen (uiteraard mag je wel passen) en onbeschadigde artikelen met origineel label en in een onbeschadigde, originele verpakking kunnen worden teruggezonden binnen 14 dagen na ontvangst. Bij ontbinding binnen 14 dagen zullen wij het volledige aankoopbedrag (incl. de eventuele oorspronkelijke verzendkosten) terugstorten.

Stuur je bestelling retour naar het retouradres hiernaast.

Meer informatie over ons retouren beleid en het herroepingsrecht kunt u vinden in artikel 6, 7 en 8 van de algemene voorwaarden.

Mochten er nog andere vragen zijn over het retourneren kunt u altijd contact met ons opnemen.

Garantie

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. De producten moeten daarom ook voldoen aan de te verwachten kwaliteit. Bij ontvangst van de producten moeten de producten in perfecte staat zijn en voldoen aan de kwaliteitsnorm die je van elk merk kan verwachten. Mocht er onverhoopt een mankement aan het artikel zijn dan kun je met ons contact opnemen via  ons contactformulier.

Wat valt er onder garantie?

Alle artikelen die wij aanbieden moeten gemaakt zijn van goed materiaal en zijn van goede kwaliteit. Blijkt het materiaal niet aan deze eisen te voldoen? Of is het artikel niet goed geproduceerd? Dan maak je natuurlijk aanspraak op onze garantie. Kunnen wij het probleem niet verhelpen dan zullen wij overgaan tot het terugstorten van het aankoopbedrag.
Een product behoort geen gebreken te vertonen, die niet te verwachten zijn tijdens de te verwachten levensduur bij normaal gebruik. Heb jij problemen met een artikel, dan kun je contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Adresgegevens voor retourneren:

Nellensports
Kennedylaan 5
4281 KT Andel
Nederland