Wil jij graag hulp bij afvallen?

 

Hulp bij afvallen is booming, want het alleen doen is best lastig. Een manier is diëten, maar voor veel mensen is diëten zwaar. Bovendien denkt men dat een (crash) dieet helpt wanneer men aantal kilo’s af wil vallen. Mijns inziens is diëten onnodig. Dat komt mede doordat diëten per definitie kortstondig is. Mensen vervallen na verloop van tijd weer in hun oude gewoontes, omdat het dieet gewoonweg niet realistisch is en dus niet vol te houden. Hoe val je dan wel af? Door oude gewoontes aan te pakken en hier nieuwe gewoontes voor in de plaats te laten komen. Hierbij is het van belang de nieuwe gewoontes haalbaar zijn, zodat ze makkelijk te incorporeren zijn in je nieuwe levensstijl. Wanneer jij wel wat hulp bij afvallen kunt gebruiken, help ik je graag. Maak gebruik van mijn kennis en mijn jarenlange ervaring in voeding en sport.

Voeding

 

Of je nu graag een aantal kilo’s af wil vallen of wilt werken aan een grotere spiermassa- een gezond en gevarieerd voedingspatroon is essentieel. Als voedingscoach stel ik persoonlijke, op maat gemaakte voedingsschema’s samen. Wat voor de een werkt, doet namelijk niets of niet veel voor de ander. Wat je bij mij in ieder geval niet te horen krijgt is dat je een crash dieet moet volgen. Er zijn namelijk meerdere wegen die naar Rome leiden- betere! Wanneer jij af wil vallen, vind ik het belangrijk dat je jouw streefgewicht bereikt op een gezonde manier. Aan de hand van een speciaal voor jou op maat gemaakt voedingsschema, waarbij het belangrijk is dat je stofwisseling zo hoog mogelijk wordt gehouden. Zo creëer jij een nieuw ritme, waarmee je uiteindelijk je oude figuur terugkrijgt en/of je streefgewicht bereikt.

WEBSHOP

De NUTREND webshop van Nederland.

In de webshop vindt je alle soorten supplementen en benodigdheden van Nutrend.

Ook vindt je daar de producten zoals: voedingsschema’s, trainschema’s, programma’s en evenementen.

Je oude figuur terugkrijgen

 

Als het bovenstaande jouw doel is en je wilt er niet alleen beter uitzien, maar ook beter in je vel zitten, dan is het goed om te weten dat je hiervoor niet dagelijks naar de sportschool hoeft. Bewegen is voor iedereen belangrijk, want alleen de juiste voeding is niet voldoende voor een gezond leven. Maar elke dag in een sportschool staan zwoegen is niet nodig. Wist je dat ik naast hulp bij afvallen ook een op maat gemaakt bewegingsschema’s aanbied? Zo heb ik bijvoorbeeld een fitness app ontwikkeld die je kunt bestellen in de Playstore van Android of in de Apple store. Via die app laat ik je zien hoe je met simpele oefeningen resultaten kunt krijgen. Ook wanneer je te maken hebt met allerlei lichamelijke ongemakken zijn jouw doelen haalbaar. We passen het programma gewoon aan waar nodig en maken een op maat gemaakt plan. Wil je meer weten? Stuur een mailtje naar: info@evelienvanpelt.nl. Ik maak graag een vrijblijvende offerte voor je.