Fit Plan het 8 weken inshape programma

Ga jij met mij de uitdaging aan om in 8 weken naar jouw beste en gezondste shape toe te werken?

 

Het programma is gericht om in 8 weken tijd, op een gezonde en verantwoorde manier naar jouw beste en gezondste shape toe te werken. Dit kan zijn aankomen in spiermassa/meer rondingen ontwikkelen of juist het droger worden en meer zichtbare lijnen/spieren ontwikkelen. Wij personaliseren het programma helemaal naar jouw wens en naar jouw behoeften.

Het doel is om jou een prachtige en gezonde kijk te geven op het voeden en het shapen van je lichaam. Diëten hoeft niet saai te zijn en op een ongezonde manier te gaan.

 

Het programma heeft diverse variatielijsten, waardoor het voor iedereen geschikt is. Ben je ergens allergisch voor, eet je bepaalde voedingsmiddelen graag, ben je vegetariër of eet je bepaalde voedingsmiddelen juist niet? Dat kan allemaal, hier zijn de variatielijsten op ingericht. Ideaal dus, want hierdoor kan het hele gezin met jouw meedoen.

Naast de gepersonaliseerde voedingsschema’s zijn er op jouw ervaring aangepaste trainschema’s. Ben je een beginner of ben je al een gevorderde sporter? Of kan je alleen thuis trainen? Alles kan, je krijgt trainschema’s die in jouw dagritme passen, zodat dit programma geen onmogelijke klus wordt.

Het laatste dat ik wil is dat je moet gaan stressen om je doel te halen. In het programma vindt je daarom ook een aantal ontstress oefeningen. Niets is zo belangrijk als stress onder controle krijgen. We leven in een maatschappij die draait op stress. Stress is handig en kan goed zijn voor korte perioden, maar bij aanhoudende stress heeft het een hoop negatieve effecten op ons lichaam. Langdurige stress zorgt voor een verminderde focus, wat er op zijn beurt weer voor zorgt dat we minder goede keuzes maken wat betreft eten en sporten en daardoor minder gezond leven. Dat wilt natuurlijk niemand. Voor de meeste van ons geldt dat we gezond willen leven, ons gelukkig willen voelen en blij willen zijn met hetgeen dat we bereikt hebben.

 

In het programma geven krijg je ook supplementen advies. Uiteraard is dit een advies en geen verplichting. Ik geef mijn voorkeuren weer en leg de werking uit en waarom dit zo’n goed supplement is.

Om het voedingsschema goed en overzichtelijk te houden, zijn er ook boodschappenlijsten. Zo kan je makkelijk boodschappen doen en weet je altijd wat je nodig hebt.

In het programma vindt je naast alle maaltijd/voeding bereidingstips, ook een aantal hele fijne en super gezonde recepten. Je hoeft geen top kok hier voor te zijn. Alle recepten zijn makkelijk en snel te bereiden.

Naast de voeding tips, krijg je ook tips over trainen en levensstijl. Want juist dit is een belangrijke wanneer je hiermee aan de slag gaat. Hoe doe je dat op vakantie? Of hoe doe je dat met een verjaardag of dagjes weg? Hier kan ik je een hoop waardevolle tips over geven, omdat ik zelf ook veel op reis ben.

Het 8 weken programma is ingericht op een klant portaal. Een online portaal waar je een eigen account krijgt, waar jij al je schema’s en informatie kan downloaden en inkijken. Daarnaast kan je daar je voortgang in bijhouden en mij via de chat een vraag stellen.

HET PROGRAMMA IS OOK VOOR VEGETARIËRS TE VOLGEN!!!

Ga jij met mij de uitdaging aan om in 8 weken naar jouw beste en gezondste shape toe te werken?

Met maar liefst:

 • 6 gepersonaliseerde voedingsschema’s.
 • 2 verschillende trainschema’s (voor meerdere dagen)
 • Cardio tips/schema
 • Boodschappenlijsten
 • Variatielijsten
 • Voortgangsrapport
 • Supplementen advies
 • Tips en tricks training en leefstijl (ruim 60 pagina’s)
 • Tips maaltijden voorbereiden
 • Ontstress oefeningen
 • Gezonde recepten
 • Nieuwsbrieven
 • Online klantportaal
Wil jij ook direct van start?

Klik dan hier voor het 8 weken programma gericht op “Afvallen” of voor het 8 weken programma gericht op “Shapen en massa bouwen”.

Of klik HIER voor het speciale zomer SHRED Programma!!

(gespreid betalen is ook mogelijk email voor de mogelijkheid: info@evelienvanpelt.nl)

24-04-2018 Anoniem:

Na 10 jaar zelf diëten, zonder resultaat, toch maar aangemeld bij Nellensports. De opstart ging vlot en had binnen 4 weken al resultaat! Door de goede en professionele service uiteindelijk 7kg kwijt en voel me super (tevreden met het resultaat, energierijk, vrolijk etc..) Gelijk een verlenging aangevraagd en binnen no-time kon ik weer verder. En het leuke van alles is: ik heb niet eens het idee dat ik aan het diëten ben, heerlijke maaltijden en een grote lijst met variaties. Helemaal top!

 • Goede en snelle service
 • Enthousiast en vrolijk bedrijf
 • Professioneel
 • Resultaatgericht
 • Geen dieetgevoel
 • Gewoon super!
Anoniem

Een tijd geleden hier gestart met het 8 weekse Shred FitProgram4u
Geen afvalmethode maar op een gezonde en verantwoorde manier naar je shape werken. Het programma wordt echt op jou wensen gemaakt. Er werd bij mij rekening gehouden met bepaalde allergie. Er wordt gewerkt met een onlineklantenportaal waar je alle info kunt terugkijken zoals je schema, voortgang bijhouden en natuurlijk kreeg je heel snel antwoord terug op je vraag. Nu ik gestopt ben heb ik gekozen om door te gaan met een vervolg train en voedingsschema.

Kortom zeker een aanrader en erg tevreden klant

Jessica Sinay