Fit Plan het 12 weken in-shape programma

Werk in 12 weken / 90 dagen naar JOUW beste en gezondste shape toe.

Ben je klaar om afscheid te nemen van het gevoel slecht in je vel te zitten?

Wil je een einde maken aan die eindeloze strijd met gewichtstoename en gebrek aan energie? Het is tijd om te stoppen met jezelf te verstoppen en weer vol trots in de spiegel te kijken. Met het Fit Plan, ons 12-weken in-shape programma, zul je jouw beste en gezondste shape bereiken en het is makkelijker dan je denkt!

Stel je voor, een heerlijke zomerse ochtend waarop je voor je kledingkast staat en je favoriete outfit aantrekt. Het past als een handschoen, en je voelt je geweldig! Dankzij het Fit Plan zul je die momenten herontdekken waarop je jezelf vol zelfvertrouwen en stralend voelt.

Dat is precies waar Het Fit Plan voor staat!

In deze 12 weken / 90 dagen leer je:

 • Hoe je jouw lichaam fit, gezond en sterk krijgt, van binnen en van buiten.
 • De geheimen van een blijvend gezonde levensstijl, zodat je na het programma nooit meer terugvalt.
 • Weg met het jojo-effect, hallo blijvende resultaten!
 • Trainen als een pro, zonder dat je een fitnessfanaat hoeft te zijn.
 • Het kweken van een killer mindset die je door elk obstakel loodst.
 • Stress? Daar lachen we om! Ontdek hoe je rust en balans vindt, zelfs in de meest hectische tijden.

En dat is nog niet alles! Je krijgt ook toegang tot mijn gouden tips en tricks over voeding, training, lifestyle en supplementen.

Meer dan 900 anderen hebben de kracht van Het Fit Plan al ervaren. En nu is het jouw beurt om mee te doen!

Als zij het kunnen, dan kan jij het ook. Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in voor Het Fit Plan.

Het is tijd om je goed te voelen!

 

Schrijf je snel in!

Heeft dit ook je interesse gewekt?

 

Hieronder zal ik wat meer vertellen over hoe het programma eruit ziet:

Het programma is gericht om in 12 weken tijd, op een gezonde en verantwoorde manier naar jouw beste en gezondste shape toe te werken. Dit kan zijn omdat je wil afvallen, of gewoon fitter wilt worden, of wil aankomen in spiermassa/meer rondingen ontwikkelen of juist het droger worden en meer zichtbare lijnen/spieren ontwikkelen. Het programma wordt helemaal gepersonaliseerd naar jouw wens en naar jouw behoeften.

Mijn doel is om jou een prachtige en gezonde kijk te geven op het voeden en het shapen van je lichaam. Diëten hoeft niet saai te zijn en op een ongezonde manier te gaan.

Het programma wordt helemaal gepersonaliseerd, waardoor het voor iedereen geschikt is. Ben je ergens allergisch voor, eet je bepaalde voedingsmiddelen graag, ben je vegan, vegetariër of eet je bepaalde voedingsmiddelen juist niet? Dat kan allemaal, want ik maak de schema’s op maat voor jou, met heerlijke recepten die bij jou en jouw gezinssituatie passen.

Naast de gepersonaliseerde voedingsschema’s zijn er op jouw ervaring aangepaste trainschema’s. Ben je een beginner of ben je al een gevorderde sporter? Of kan je alleen thuis trainen? Alles kan, je krijgt trainschema’s die in jouw dagritme passen, zodat dit programma geen onmogelijke klus wordt.

Het laatste dat ik wil is dat je moet gaan stressen om je doel te halen. In het programma vindt je daarom ook een aantal oefeningen waarmee je stress naar beneden kunt krijgen. Niets is zo belangrijk als stress onder controle krijgen. We leven in een maatschappij die draait op stress. Stress is handig en kan goed zijn voor korte perioden, maar bij aanhoudende stress heeft het een hoop negatieve effecten op ons lichaam. Langdurige stress zorgt voor een verminderde focus, wat er op zijn beurt weer voor zorgt dat we minder goede keuzes maken wat betreft eten en sporten en daardoor minder gezond leven. Dat wilt natuurlijk niemand. Voor de meeste van ons geldt dat we gezond willen leven, ons gelukkig willen voelen en blij willen zijn met hetgeen dat we bereikt hebben.

Je krijgt ook toegang tot mijn exclusieve community, waar ik onwijs veel tips deel over voeding, training en over hoe onze mindset werkt en hoe we deze optimaal kunnen gebruiken om onze doelen en verlangens te bereiken.

 

Maar er is nog meer……

In het programma geven krijg je ook supplementen advies. Uiteraard is dit een advies en geen verplichting. Ik geef mijn voorkeuren weer en leg de werking uit en waarom dit zo’n goed supplement is.

In het programma vindt je naast alle maaltijd/voeding bereidingstips, ook een aantal hele fijne en super gezonde recepten. Je hoeft geen top kok hier voor te zijn. Alle recepten zijn makkelijk en snel te bereiden.

Naast de voeding tips, krijg je ook tips over trainen, levensstijl en je mindset. Want juist dit is een belangrijke wanneer je hiermee aan de slag gaat. Hoe doe je dat op vakantie? Hoe ga ik om met verleidingen? Hoe zorg ik voor minder stress? Hoe zorg dat mijn motivatie en energie hoog blijft? Of hoe doe je dat met een verjaardag of dagjes weg? Hoe doe ik alles wanneer ik reis?

Het 12 weken programma is ingericht in mijn eigen app. Je krijgt een eigen account, waar jij al je schema’s en informatie kan downloaden en inkijken. Daarnaast kan je daar je voortgang / checkins in bijhouden, uitdagingen aangaan en praten met mij en anderen in de community.

 

 

Ga voor jouw nieuwe versie, ga voor GOUD!!

 

 

 

Ga jij met mij de uitdaging aan om in 12 weken naar jouw beste en gezondste shape toe te werken?

Even in in het kort, wat krijg je allemaal:

 • In mijn handige app
 • Persoonlijke dashboard
 • Gepersonaliseerde voedingsschema’s.
 • Verschillende trainschema’s met video instructies
 • Voortgangsregistratie
 • Twee wekelijkse check-ins
 • Supplementen advies
 • Inclusief E-book (ruim 60 pagina’s)
 • Tips mindset / manifesteren
 • Tips voeding en bereiden
 • Tips training & cardio
 • Ontstress oefeningen
 • Gezonde recepten
 • Exclusieve community

 

Wil jij ook direct van start?

Klik op de link hieronder om je Fit Plan aan te schaffen

Zo’n 13 weken geleden heb ik een fit plan van jou gekregen waarmee ik heel hard bezig ben geweest. Ik wil je allereerst heel erg bedanken voor de schema’s. Ik denk dat de foto’s voor zichzelf spreken. Ik ben tijdens de onnodige sluiting van de sportscholen 8 (!) kilo aangekomen. Met jou schema ben ik ongeveer op het zelfde gewicht gebleven, maar dan meer in shape, in de vorm die ik ooit had.. Thanks!

 

Selwan Soroo

Ik ben aan het 12wk programma begonnen puur voor mijzelf.
Ik bleef steken, ik was 20kilo kwijt maar vet bleef hoog.
Ik volgde Kevin en Evelien al best lang op social media, en zij zijn zeker voorbeelden voor mij vandaar dat het een logische keuze was voor hun te kiezen.
Het programma was heel fijn en gestructureerd.
En ik had nooit verwacht dat ik dit kon bereiken in zo korte tijd.
Ik ben zelfs meer leren te genieten weer van eten door alles weer vers te maken.
En qua training is het heerlijk om jezelf tot uiterste te drijven.
En hierna? Ik ga zeker nog door, heb alweer een volgend doel in mijn hoofd zitten genaamd de sapcup.
Gr Andrea
Andrea Fles

Laura Zwart:

Ik ben heel blij met het programma, het is voor mij echt de leidraad geweest die ik zo kwijt was. Ik blijf graag bij jullie onder begeleiding dus ik wil binnenkort wel weer nieuwe schema’s aan te vragen en wanneer ik in NL ben zou ik graag ook even met jullie afspreken voor een lange termijn plan.

Laura Zwart

Ik trainde al een aantal jaar zelf, maar door blessures was ik even mijn handgrepen kwijt. Ik heb me aangemeld voor het Fitprogramm4u / Fit Plan om weer even een hou vast te creëren, zodat ik weer lekker in mijn ritme kan komen. Dit was een prima beslissing. Voedingsschema’s zijn erg gevarieerd en prima vol te houden. Ook wanneer je een feestje in het vooruitzicht hebt kun je dit prima invullen. Ook qua training zijn het goed gevarieerde schema’s met een mooie hoeveelheid oefeningen per spiergroep.

Ik deed het niet perse om gewicht kwijt te raken, maar ben toch zo’n 7 á 8 cm rond mijn taille kwijt en ongeveer 2kg. En het belangrijkste, ik heb weer erg veel plezier en structuur in mijn trainingen en voeding gekregen! Thanks Evelien voor jullie hulp!

Vanaf nu gaan we weer lekker door met de voeding en ga mijn trainingsschema iets meer richting powerlifting aanpassen. Zelfs de cardio hebben jullie leuk gemaakt (heb zelfs nieuwe running shoes gekocht… OMG) hahaha.
Ik wil jullie hartelijk bedanken voor alle hulp en informatie! En heel veel succes verder met jullie onderneming!

Groeten,

Ilona van Weelden

Ilona van Weelden