Ga jij met mij de uitdaging aan om in 12 weken naar jouw beste en gezondste shape toe te werken?

En wil jij voor jezelf meer zelfvertrouwen en een gelukkig leven creëren?

Wil jij beter in je vel zitten? Meer energie hebben en echt weer stralen? Wil je AFVALLEN, je lichaam wat meer SHAPEN, spier MASSA bouwen of wil je misschien gewoon super fit worden?

Zoek jij een compleet plan die gepersonaliseerd wordt op jouw doel, ritme en lichaam? Dan is het Fit Plan wat voor jou. Ga met mij de uitdaging aan om in 12 weken naar jouw beste shape te werken, door middel van professionele voedingsplannen, lekkere en makkelijke recepten, passende trainplannen, mindset en bewustzijn coaching + heel veel tips omtrent hormonen en een uitgebalanceerde gezonde levensstijl.

In het Fit Plan ga ik je ook meenemen in een manifestatie proces om jouw doelen echt te verwezenlijken. Ik pak namelijk samen met jou innerlijk werk op, want in het proces naar je doel toe, wil ik dat je groeit en zelfvertrouwen krijgt en dat je je bewust wordt van wat je allemaal kunt en welke dingen eventuele belemmeringen of obstakels kunnen zijn. Die belemmeringen en obstakels gaan we aanpakken, zodat je succesvol je doel kunt bereiken en het daarna ook zelf vol kunt houden.

Want ik wil niets liever dat jij gezonde en trots bent op jezelf en dat je zelfvertrouwen uit straalt!!

De programma’s zijn gericht om in 12 weken tijd, op een gezonde en verantwoorde manier naar jouw beste en gezondste shape toe te werken. Dit kan zijn aankomen in spiermassa/meer rondingen ontwikkelen of juist het droger worden en meer zichtbare lijnen/spieren ontwikkelen. Ik personaliseer het programma helemaal naar jouw wens en naar jouw behoeften.

Mijn doel is om jou een prachtige en gezonde kijk te geven op het voeden en het shapen van je lichaam. Diëten hoeft namelijk echt niet saai te zijn en op een ongezonde manier te gaan. Ik geef jou alle handvaten en mijn kennis om ook een gezonde levensstijl te creëren voor jezelf, met een lichaam waar je trots op kunt zijn, waardoor je zelfvertrouwen en zelfliefde gaat uitstralen. Ik help je ook bij het ontwikkelen van een sterkere en positieve mindset, die goed met verleidingen om kan gaan en minder last heeft van stress. Je mind en je geest zijn zo krachtig, als je weet hoe je het goed kunt gebruiken en daar ga ik jou bij helpen.

 

Ga voor jouw betere versie, want jij verdiend dat!!

Wat leer je tijdens het programma:

  • Hoe je fit, gezond en sterk wordt
  • Wat je kunt doen na het programma
  • Een gezonde basis levensstijl tijdens, maar ook na het programma
  • Geen jojo effect, gewoon een blijvende goede levensstijl
  • Trainen als een echte pro
  • Bouw een sterke mindset
  • Als stress je te veel wordt, wat je dan kunt doen
  • Je krijgt alle kennis over voeding, training, lifestyle en supplementen

Tevreden Fit Plan members

Ga naar de inhoudelijke informatie:

Wil je DIRECT aan de slag gaan om naar jouw beste shape toe te werken?

Klik dan op de link om jezelf te registreren