Op zoek naar een fitness app?

 

Ik ben al ruim twaalf jaar actief in de sport en fitness en maakte een fitness app. Hoe dat zo kwam? Wat voor mij begon als hobby is inmiddels zowel mijn passie als mijn levensstijl geworden. Door mijn passie voor voeding en training te combineren met mijn passie om mensen te helpen met het behalen van hun doelen is de door mij ontworpen fitness app ontstaan. In mijn app vind je complete workout programma’s met video’s en uitleg over hoe deze oefeningen precies in z’n werk gaan. Naast de complete workout programma’s kun je in deze app ook je eigen statistieken bijhouden. Hoe dat allemaal werkt lees je hieronder.

Statistieken bijhouden

 

Mijn fitness app is te bestellen in de Apple store of in de Playstore van Android. Naast dat je in deze app allerlei bewegingsschema’s en trainingsprogramma’s kunt vinden, kun je in deze app ook je persoonlijke statistieken bijhouden. Hierbij kun je denken aan je gewicht, herhalingen en je vetpercentage. Daarnaast is er in de app ook een tabblad met collecties beschikbaar. Hier komen posing video’s, lifestyle video’s en nog vele andere handige tips. ‘Komen’ omdat deze rubriek nog volop in ontwikkeling is, dus stay tuned. De app zal continu gevuld worden met nieuwe content, zodat je lekker kunt gaan trainen en vooruitgang kunt boeken. Dit zodat je jouw persoonlijke doelen uiteindelijk zal behalen.

WEBSHOP

De NUTREND webshop van Nederland.

In de webshop vindt je alle soorten supplementen en benodigdheden van Nutrend.

Ook vindt je daar de producten zoals: voedingsschema’s, trainschema’s, programma’s en evenementen.

Persoonlijke doelen behalen

 

Ieder mens heeft vaak een aantal persoonlijke doelen die hij of zij graag wil behalen. Het kwijtraken van een aantal kilo’s, het sterker maken van de spieren of het opbouwen van spiermassa en ga zo maar door. Om deze doelen te behalen is het belangrijk dat je de oude gewoontes inruilt voor nieuwe gewoontes. Haalbare gewoontes, waarbij gezonde voeding centraal staat. Wanneer je mijn fitness app hebt besteld zal je zien dat hier ook allerlei gezonde recepten in te vinden zijn. Er staan zelfs vegan- en vegetarische recepten in die je kunt gebruiken als inspiratiebron voor het bereiden van makkelijke, gezonde en snelle maaltijden. Deze recepten zijn gebaseerd op mijn ervaringen als gediplomeerd voedingscoach. Voeding is namelijk de sleutel tot succes wanneer jij graag een nieuwe leefstijl wilt creëren. Wereldwijd heb ik veel prijzen gewonnen en inmiddels heb ik meer dan 222.000 volgers op Instagram en ben ik een inspiratiebron voor velen. Interesse? Neem contact met mij op via info@evelienvanpelt.nl  of download gelijk de app.