FitProgram4U het 12 weken inshape programma

 Ga jij met ons de uitdaging aan om in 12 weken naar jou beste en gezondste shape toe te werken?

Wil jij ook die body waar je super trots op kan zijn?

Dan is het FitProgram4U echt wat voor jou.

Wat leer je in die 12 weken:

 • Hoe je fit, gezond en sterk wordt
 • Wat je kunt doen na het programma
 • Een gezonde basis levensstijl tijdens, maar ook na het programma
 • Geen jojo effect, gewoon een blijvende goede levensstijl
 • Trainen als een echte pro
 • Als stress je te veel wordt, wat je dan kunt doen
 • Je krijgt alle kennis over voeding, training, lifestyle en supplementen

Heeft dit ook je interesse gewekt?

Naast ons 8 weken programma hebben we ook het 12 weken programma, met de investering van 4 extra weken kun je tot 50% meer bereiken in slechts 12 weken. Houd je van echt aanpakken, droom je echt groot, start dan nu met ons 12 weken programma!

Ons programma is gericht om in 12 weken tijd, op een gezonde en verantwoorde manier naar jouw beste en gezondste shape toe te werken. Dit kan zijn aankomen in spiermassa/meer rondingen ontwikkelen of juist het droger worden en meer zichtbare lijnen/spieren ontwikkelen. Wij personaliseren het programma helemaal naar jou wens en naar jouw behoeften.

Ons doel is om jou een prachtige en gezonde kijk te geven op het voeden en het shapen van je lichaam. Diëten hoeft niet saai te zijn en op een ongezonde manier te gaan.

Het programma heeft diverse variatielijsten, waardoor het voor iedereen geschikt is. Ben je ergens allergisch voor, eet je bepaalde voedingsmiddelen graag, ben je vegetariër of eet je bepaalde voedingsmiddelen juist niet? Dat kan allemaal, hier zijn onze variatielijsten op ingericht. Ideaal dus, want hierdoor kan het hele gezin met jouw meedoen.

Naast de gepersonaliseerde voedingsschema’s zijn er op jouw ervaring aangepaste trainschema’s. Ben je een beginner of ben je al een gevorderde sporter? Of kan je alleen thuis trainen? Alles kan, je krijgt trainschema’s die in jouw dagritme passen, zodat dit programma geen onmogelijke klus wordt.

Het laatste dat wij willen is dat je moet gaan stressen om je doel te halen. In het programma vindt je daarom ook een aantal ontstress oefeningen. Niets is zo belangrijk als stress onder controle krijgen. We leven in een maatschappij die draait op stress. Stress is handig en kan goed zijn voor korte perioden, maar bij aanhoudende stress heeft het een hoop negatieve effecten op ons lichaam. Langdurige stress zorgt voor een verminderde focus, wat er op zijn beurt weer voor zorgt dat we minder goede keuzes maken wat betreft eten en sporten en daardoor minder gezond leven. Dat wilt natuurlijk niemand. Voor de meeste van ons geldt dat we gezond willen leven, ons gelukkig willen voelen en blij willen zijn met hetgeen dat we bereikt hebben.

 

In het programma geven wij je ook supplementen advies. Uiteraard is dit een advies en geen verplichting. We geven onze voorkeuren weer en leggen de werking uit en waarom we dit zo’n goed supplement vinden.

Om het voedingsschema goed en overzichtelijk te houden, hebben we boodschappenlijsten gemaakt. Zo kan je makkelijk boodschappen doen en weet je altijd wat je nodig hebt.

In het programma vindt je naast alle maaltijd/voeding bereidingstips, ook een aantal hele fijne en super gezonde recepten. Je hoeft geen top kok hier voor te zijn. Alle recepten zijn makkelijk en snel te bereiden.

Naast de voeding tips, geven wij ook tips over trainen en levensstijl. Want juist dit is een belangrijke wanneer je hiermee aan de slag gaat. Hoe doe je dat op vakantie? Of hoe doe je dat met een verjaardag of dagjes weg? Hier kunnen wij je een hoop waardevolle tips over geven.

Het 12 weken programma is ingericht op ons klant portaal. Een online portaal waar je een eigen account krijgt, waar jij al je schema’s en informatie kan downloaden en inkijken. Daarnaast kan je daar je voortgang in bijhouden en ons via de chat een vraag stellen.

HET PROGRAMMA IS OOK VOOR VEGETARIËRS TE VOLGEN!!!

Ga jij met ons de uitdaging aan om in 12 weken naar jouw beste en gezondste shape toe te werken?

Met maar liefst:

 • 9 gepersonaliseerde voedingsschema’s.
 • 3 verschillende trainschema’s (voor meerdere dagen)
 • Cardio tips/schema
 • Boodschappenlijsten
 • Variatielijsten
 • Voortgangsrapport
 • Supplementen advies
 • Tips en tricks training en leefstijl (ruim 60 pagina’s)
 • Tips maaltijden voorbereiden
 • Ontstress oefeningen
 • Gezonde recepten
 • Nieuwsbrieven
 • Online klantportaal

Daarnaast krijg je nog een mooi welkomstcadeau!!!

Wil jij ook direct van start?

Klik dan hier voor het 12 weken programma gericht op “Afvallen” of voor het 12 weken programma gericht op “Shapen en massa bouwen”.

(gespreid betalen is ook mogelijk, mail voor de mogelijkheid naar: info@nellensports.com)

Ik ben aan het 12wk programma begonnen puur voor mijzelf.
Ik bleef steken, ik was 20kilo kwijt maar vet bleef hoog.
Ik volgde Kevin en Evelien al best lang op social media, en zij zijn zeker voorbeelden voor mij vandaar dat het een logische keuze was voor hun te kiezen.
Het programma was heel fijn en gestructureerd.
En ik had nooit verwacht dat ik dit kon bereiken in zo korte tijd.
Ik ben zelfs meer leren te genieten weer van eten door alles weer vers te maken.
En qua training is het heerlijk om jezelf tot uiterste te drijven.
En hierna? Ik ga zeker nog door, heb alweer een volgend doel in mijn hoofd zitten genaamd de sapcup.
Gr Andrea
Andrea Fles

Laura Zwart:

Ik ben heel blij met het programma, het is voor mij echt de leidraad geweest die ik zo kwijt was. Ik blijf graag bij jullie onder begeleiding dus ik wil binnenkort wel weer nieuwe schema’s aan te vragen en wanneer ik in NL ben zou ik graag ook even met jullie afspreken voor een lange termijn plan.

Laura Zwart

Ik trainde al een aantal jaar zelf, maar door blessures was ik even mijn handgrepen kwijt. Ik heb me aangemeld voor het Fitprogramm4u om weer even een hou vast te creëren, zodat ik weer lekker in mijn ritme kan komen. Dit was een prima beslissing. Voedingsschema’s zijn erg gevarieerd en prima vol te houden. Ook wanneer je een feestje in het vooruitzicht hebt kun je dit prima invullen. Ook qua training zijn het goed gevarieerde schema’s met een mooie hoeveelheid oefeningen per spiergroep.

Ik deed het niet perse om gewicht kwijt te raken, maar ben toch zo’n 7 á 8 cm rond mijn taille kwijt en ongeveer 2kg. En het belangrijkste, ik heb weer erg veel plezier en structuur in mijn trainingen en voeding gekregen! Thanks Evelien en Kevin voor jullie hulp!

Vanaf nu gaan we weer lekker door met de voeding en ga mijn trainingsschema iets meer richting powerlifting aanpassen. Zelfs de cardio hebben jullie leuk gemaakt (heb zelfs nieuwe running shoes gekocht… OMG) hahaha.
Ik wil jullie hartelijk bedanken voor alle hulp en informatie! En heel veel succes verder met jullie onderneming!

Groeten,

Ilona van Weelden

Ilona van Weelden