Wie ben ik en wat is mijn achtergrond?

Op 6 juli 1989 ben ik geboren in Ridderkerk en ben ik opgegroeid in een heel lief christelijk gezin, samen met 2 zusjes. Als klein kind begon ik al vroeg met sporten: turnen, vechtsporten en reed ik elke dag paard, omdat ik een eigen paard had. Ik was dus eigenlijk altijd wel bezig met sporten en actief bezig zijn. Toen ik 18 jaar was, kwam ik in aanraking met fitness. Ik reed toen alleen nog paard, maar wilde wel wat gespierder en fitter worden. Met dat doel bracht ik een bezoek aan de sportschool. Daar vroegen ze gelijk al of ik al lang trainde en of ik wedstrijden wilde doen, omdat ze vonden dat ik erg veel aanleg had om gespierd te worden. 

In 2010 kreeg ik een prachtige dochter genaamd Anna-Sophie. Tot juni 2016 heb ik naast mijn gezin, de sport en bedrijf, ook nog gewerkt als financieel adviseur bij ABN AMRO. Dat was best lastig combineren, want het was een verantwoordelijke en drukke baan, daarom heb ik vanaf juli’16 ervoor gekozen om volledig voor het bedrijf en voor de sport te gaan.

In 2012 deed ik mijn eerste wedstrijd in de klasse bodybuilding, binnen de IFBB. Daarna ben ik overgestapt naar de women physique klasse. Die klasse paste op dat moment beter bij mij. In de women physique heb ik erg veel wedstrijden meegedaan, tot  in het jaar 2017. Hier stapte ik over van de women physique klasse naar de bodyfitness. Dit omdat de dames steeds groter en droger worde en in mijn ogen gaat dan het vrouwelijke er van af. Dit is totaal niet wat ik ambieer.

Uiteindelijk ben ik in 2017 overgestapt naar een totaal nieuwe klasse, de Diva Fitness bij de Amerikaanse bond WBFF. Mijn eerste wedstrijd was de Worlds in Londen (aug 2017) Ik boekte daar in de Diva Fitness klasse gelijk succes en werd 2e. Daarnaast ontving ik mijn PRO kaart. Iets wat ik echt al jaren wilde en toen eindelijk kreeg! Zo blij als een kind in een snoepwinkel was ik.

In december 2017 nam ik deel aan mijn eerste PRO wedstrijd in Atlantic City in Amerika. Ik werd daar 6e (top 6) van erg veel dames. Deze prestatie was voor mij een echte overwinning. Mijn eerste PRO show en gewoon een 6e plaats weten te bemachtigen. Daarna heb ik nog 2 prachtige Pro shows gedraaid en Londen en mooie plaatsen weten te behalen.

 

Maar ik doe nog meer dan alleen maar wedstrijden 😉

 

Naast mijn wedstrijd carriere doe ik ook erg veel modellen werk, voor diverse brands. Dit is heel divers; zo ben ik in 2019 model geweest voor Gucci en heb ik op de Masters of Luxury (miljonairs fair) een modeshow gelopen in Haute Couture en ben ik de living character van Assasins creed Valhalla geweest voor Ubisoft. Ook doe ik veel sport gerelateerde photoshoots en heb ik opdrachten gedaan voor merken zoals: Perry sport, Nutrend, Nebbia, CBD-Sports, Gymkiller, Pretty Little Thing, Style By Sylva en Livix Official. En heb ik mee gedaan in verschillende TV shows, zoals: Miss and Mister Sport and Fashion, Circus Gerstanowitz en in 2020 had ik zelfs mijn eigen real-life tv-show genaamd Fitness Diaries, wat te zien was op TLC en Videoland… wat was dat een enorm gave ervaring.

Begin 2020 heb ik weer een prachtig paard, genaamd Joekie gekocht, waar ik met veel liefde voor zorg en op rijd. Ik doe dus nu naast mijn krachttraining weer heerlijk fanatiek paardrijden. Iets waar ik altijd heel blij van wordt.

 

Ja ja ik ben actrice en doe ook boksen

 

In hou van boksen en dat doe ik dus nu ook regelmatig. Lekkere pittige en zware boks trainingen.

Vorig jaar ben ik gestart met mijn filmcarrière, iets wat ik heel erg lang en graag wilde. Elke dag zei ik tegen mezelf dat ik op een dag in films zou spelen…. en ondertussen heb ik al in twee films gespeeld met allebei gaven rollen en staan er nog een hoop projecten gepland, waaronder ook een hele vette viking film. Kijk maar eens op mijn naam op IMDB 😉 You will love it!!

Vanaf 2020 ben ik me steeds meer bezig gaan houden met spiritualiteit en hoe alles werkt rondom energie en het menselijk brein. Ik vond dit altijd al heel interessant en ben er al veel eerder mee begonnen, alleen in 2020 begon ik mezelf echt te onderwijzen, boeken te lezen en heel veel cursussen en opleidingen gedaan zoals: Intuïtief master coachen, Manifesteren op zielsniveau, NLP, Human Design, Reiki, Quantum Channeling, Quantum Hypnotiseur en nog een aantal manifestatie cursussen. Daarnaast ben ik naar heel veel seminars geweest en ben ik Remote Viewer geworden.

Met alle kennis die ik opgedaan hebt en mijn eigen spirituele reis die ik heb gemaakt, help ik nu ook anderen, door hun bewustzijn te verhogen en ze meer in hun kracht te laten staan. Ik help mensen om in zichzelf weer hun kracht terug te vinden en ze te ondersteunen bij het behalen van hun doelen en wensen, ook op het gebied van manifesteren.

 

Want als je het kunt bedenken en dromen, kun je het ook krijgen!!

Mijn behaalde resultaten:

2009
• Muscle beach Endurance challenge 1e plaats

2012
• Walters open 1e plaats
• EK Roemenië 6e plaats
• Flexcup 1e plaats
• Flexcup overal
• Ironman & Ironmaiden 1e plaats
• Ironman & Ironmaiden overall 1e
• Grandprix 2e plaats

2013
• NK 1e plaats
• Arnold Classic Madrid 6e plaats

2014
• Loadedcup 2e plaats
• Loadedcup overal klasse 4e plaats
• NK 2e plaats

2015
• NK 4e plaats (deelname alleen voor kwalificatie internationaal)
• Grandprix 1e plaats en overall winnaar

2016
• Nederlands Kampioen Mixed Pairs 1e plaats
• Nederlands Kampioenschap Women Physique 4e plaats
• Europees kampioenschappen Spanje 7e

2017
• Diamondcup Malta 4e plaats Bodyfitness up to 168
• Nederlands Kampioenschap 2e plaats Bodyfitness tall class
• TV programma Miss and Mr Sport and Fashion finalist
• WBFF World championships Diva Figure 3e
• WBFF World championships Diva Fitness 2e
• PRO Card ontvangen
• WBFF Atlantic City Pro 6e plaats

2018
• WBFF London 4e plaats

2019
• WBFF UK pro show

2023
• Hass Sektor > film

2024
• Yemen the movie > film