Wie ben ik en wat is mijn achtergrond?

Op 6 juli 1989 ben ik geboren in Ridderkerk en ben ik opgegroeid in een heel lief christelijk gezin, samen met 2 zusjes. Als klein kind begon ik al vroeg met sporten: turnen, vechtsporten en reed ik elke dag paard, omdat ik een eigen paard had. Ik was dus eigenlijk altijd wel bezig met sporten en actief bezig zijn. Toen ik 18 jaar was, kwam ik in aanraking met fitness. Ik reed toen alleen nog paard, maar wilde wel wat gespierder en fitter worden. Met dat doel bracht ik een bezoek aan de sportschool. Daar vroegen ze gelijk al of ik al lang trainde en of ik wedstrijden wilde doen, omdat ze vonden dat ik erg veel aanleg had om gespierd te worden. 

In 2010 kreeg ik een prachtige dochter genaamd Anna-Sophie. Tot juni 2016 heb ik naast mijn gezin, de sport en bedrijf, ook nog gewerkt als financieel adviseur bij ABN AMRO. Dat was best lastig combineren, want het was een verantwoordelijke en drukke baan, daarom heb ik vanaf juli’16 ervoor gekozen om volledig voor het bedrijf en voor de sport te gaan.

In 2012 deed ik mijn eerste wedstrijd in de klasse bodybuilding, binnen de IFBB. Daarna ben ik overgestapt naar de women physique klasse. Die klasse paste op dat moment beter bij mij. In de women physique heb ik erg veel wedstrijden meegedaan, tot dit jaar 2017. Hier stapte ik over van de women physique klasse naar de bodyfitness. Dit omdat de dames steeds groter en droger worden.In mijn ogen gaat het vrouwelijke er van af. En dat is niet wat ik ambieer.

Uiteindelijk ben ik in 2017 overgestapt naar een totaal nieuwe klasse, de Diva Fitness bij de WBFF. Mijn eerste wedstrijd was de Worlds in Londen (aug 2017) Ik boekte daar in de Diva Fitness klasse gelijk succes en werd 2e. Daarnaast ontving ik mijn PRO kaart. Iets wat ik al jaren wilde en dan eindelijk kreeg.

In december 2017 nam ik deel aan mijn eerste PRO wedstrijd in Atlantic City in Amerika. Ik werd daar 6e (top 6) van erg veel dames. Deze prestatie was voor mij een echte overwinning. Mijn eerste PRO show en gewoon een 6e plaats weten te bemachtigen. Daarna heb ik nog 2 prachtige Pro shows gedraaid en Londen en mooie plaatsen weten te behalen.

Mijn doel bij de WBFF is om ooit Wereld Kampioen te worden bij de PRO’s.

Naast mijn wedstrijd carriere doe ik ook erg veel modellen werk, voor diverse brands. Dit is heel divers; zo ben ik model geweest voor Gucci en heb ik op de Masters of Luxury (miljonairs fair) een modeshow gelopen in Haute Couture. Ook doe ik veel sport gerelateerde photoshoots en heb ik opdrachten gedaan voor merken zoals: Perry sport, Nutrend, Nebbia, CBD-Sports, Gymkiller, Pretty Little Thing, Style By Sylva. En heb ik mee gedaan in verschillende TV shows, zoals: Miss and Mister Sport and Fashion, Circus Gerschtanowitz en heb ik binnenkort zelfs mijn eigen TV show in Fitness Diaries.

Mijn behaalde resultaten:

2009
• Muscle beach Endurance challenge 1e plaats
2012
• Walters open 1e plaats
• EK Roemenië 6e plaats
• Flexcup 1e plaats
• Flexcup overal
• Ironman & Ironmaiden 1e plaats
• Ironman & Ironmaiden overall 1e
• Grandprix 2e plaats
2013
• NK 1e plaats
• Arnold Classic Madrid 6e plaats
2014
• Loadedcup 2e plaats
• Loadedcup overal klasse 4e plaats
• NK 2e plaats
2015
• NK 4e plaats (deelname alleen voor kwalificatie internationaal)
• Grandprix 1e plaats en overall winnaar
2016
• Nederlands Kampioen Mixed Pairs 1e plaats
• Nederlands Kampioenschap Women Physique 4e plaats
• Europees kampioenschappen Spanje 7e
2017
• Diamondcup Malta 4e plaats Bodyfitness up to 168
• Nederlands Kampioenschap 2e plaats Bodyfitness tall class
• TV programma Miss and Mr Sport and Fashion finalist
• WBFF World championships Diva Figure 3e
• WBFF World championships Diva Fitness 2e
• PRO Card ontvangen
• WBFF Atlantic City Pro 6e plaats
2018
• WBFF London 4e plaats
2019
• WBFF UK pro show
2020
• What’s next?