Voeding en trainschema’s

 

Diëten is voor vele mensen zwaar en het is onnodig. Een dieet is per definitie kortstondig, na verloop van tijd vervalt men weer terug in oude gewoontes. Die oude gewoontes moeten dus worden aangepakt, niet tijdelijk maar op een manier dat het zonder (teveel) moeite een nieuw ritme en dus een nieuwe gewoonte wordt.

Of je nu de nodige kilogrammen wilt kwijtraken zonder naar de sportschool te moeten of met lichamelijke ongemakken leeft (ziekte, allergieën, kwaaltjes), voeding is de sleutel! Met de op maat gemaakte voedingsschema’s, gebaseerd op mijn kennis en jarenlange ervaring in voeding en sport, kan ik iedereen op weg helpen naar dat nieuwe ritme.

Ik bereken de schema’s persoonlijk, waar ook je dagritme en speciale wensen (wat eet je graag en lust je helemaal niet) in meegenomen wordt, er zijn zoveel wegen naar Rome! Crash diëten daar doe je bij mij niet aan, ik wil jou natuurlijke stofwisseling zo hoog mogelijk houden, zodat je op gezonde wijze op een gezond gewicht komt.

Naast de voedingsschema’s bied ik ook op maat gemaakte train/bewegingsschema’s. Of je nu herstellende bent van een blessure, je oude figuur terug wilt of juist je droom figuur wilt bereiken, alles valt of staat met de trainingen en bewegingen, uiteraard in combinatie met het voedingsritme.

Mail voor meer informatie of een vrijblijvende offerte naar: info@evelienvanpelt.nl.

Of neem een kijkje in de webshop.