Evelien van Pelt Fitness App

Waarschijnlijk hebben jullie het al voorbij zien komen op mijn socialmedia kanalen.

Mijn eigen app – Evelien van Pelt Fitness – is nu uit!! Echt iets wat ik al heel lang wil en dan nu eindelijk zover is.

In de app zit echt heel veel werk…. Heel veel video’s opgenomen en in elkaar gemonteerd. Veel recepten verzonnen, foto’s gemaakt en natuurlijk de gerechten zelf geproefd 😀 Al met al een enorme klus, vooral omdat ik vrijwel alles zelf heb gedaan, van video’s monteren, tot plannen en recepten maken. Maar juist dat maakt het leuk en extra trots om dan eindelijk dit mooie product op de markt te brengen.

De insteek van mijn app is dat ik de mensen wil leren te gaan trainen en denken als een atleet, maar wel met de juiste balans. Geen obsessie, maar juist met passie. Want met passie bereik je een heel hoop. Iedereen kan denken/trainen en eten als een atleet. De app is dan ook echt voor iedereen te gebruiken. Voor moeders die thuis zijn voor de kids, tot mannen die 5 dagen in de week in de gym zijn. Er is voor iedere doelgroep een programma. De kern van mijn programma’s bestaan  uit doorzettingsvermogen en balans. Want dat is het allerbelangrijkste!! Sporten, maar ook genieten 😉

De app is te bestellen in de Apple store en in de Playstore van Android.

In mijn app vind je echt complete workout programma’s met video’s en uitleg hoe de oefeningen gaan. Van workouts die je in een sportschool kunt doen en thuis workouts. Want laten we dat nu echt nodig hebben, met wat er allemaal gaande is in de wereld. Je vind er gezonde, lekkere en makkelijk te bereiden gerechten. Er zitten zelfs vegetarische en vegan recepten in. Je kan je statistieken, zoals gewicht, herhalingen en vetpercentage bijhouden. Daarnaast vind je een tabblad met collecties, hier komen posing video’s, lifestyle video’s en veel handige tips. Deze rubriek is nog flink in de ontwikkeling!!

De app zal continu gevuld worden met nieuwe content, zodat je lekker kunt trainen en vooruitgang kan boeken.

Actieve APP members

DOWNLOAD hier de app voor Apple

DOWNLOAD hier de app voor Android

Ga samen met mij aan de slag om te werken naar een gezonde en fitte body. Misschien wil je wel afvallen? Of wil je juist aankomen in spiermassa? Of je wilt wat meer spier zichtbaarheid krijgen? Dat noemen we shapen. Ook dat kan je met mijn app en de programma’s die er in zitten doen.