Over Evelien van Pelt Coaching

Mijn naam is Evelien van Pelt, al ruim 13 jaar actief in de sport en fitness. Wat begon als een hobby werd mijn passie en levensstijl. Deze passie voor voeding en training, gecombineerd met mijn passie om mensen te helpen vorm weten te geven in mijn eigen bedrijf: EVP coaching

Ik was werkzaam als financieel adviseur bij een bekende bank, maar heb mij laten omscholen naar vitaliteit- en lifestyle coach. Ik ben dan ook gediplomeerd gewichtsconsulent en personal trainer.

cv09chivo01-logo-verantwoord-vitaal

 

 

 

In deze drukke stressvolle tijden hebben we onszelf allemaal gewoontes aangeleerd die ons door de drukke dagen heen helpen. Deze gewoontes zijn niet perse gezond voor ons, het merendeel van de mensen beweegt te weinig, slaapt te weinig en eten teveel. Deze gewoonten moeten dus worden veranderd, niet tijdelijk maar op een manier dat het zonder (teveel) moeite een nieuw ritme en dus een nieuwe gewoonte wordt.

Of je nu de nodige kilogrammen wilt kwijtraken zonder naar de sportschool te moeten of met lichamelijke ongemakken leeft (ziekte, allergieën, kwaaltjes), voeding en beweging is de sleutel! Met  begeleiding en op maat gemaakte voedings- en trainschema’s, gebaseerd op jarenlange kennis en ervaring in voeding en sport, kan ik voor iedereen deze oude gewoonten vervangen voor nieuwe gezonde gewoonten.

Ik bereken de schema’s persoonlijk, waar ook je dagritme en speciale wensen (wat eet je graag en lust je helemaal niet) in meegenomen wordt, er zijn zoveel wegen naar Rome! Ik ben geen voorstander van crash diëten, maar wil jouw natuurlijke stofwisseling zo hoog mogelijk houden, zodat je op gezonde wijze op een gezond gewicht komt.

Heeft u na het zien van de website, toch nog vragen? Mail voor meer informatie of een vrijblijvende offerte naar: info@evelienvanpelt.nl of neem een kijkje in de webshop.

66754887_2824908977550374_951346560417923072_n