Waarschijnlijk hebben jullie het al voorbij zien komen op mijn socialmedia kanalen

Mijn eigen app – Evelien van Pelt Fitness – komt bijna uit.

Echt iets wat ik al heel lang wil en dan nu eindelijk zover is.

In de app zit echt heel veel werk…. heel veel video’s opgenomen en in elkaar gemonteerd. Veel recepten verzonnen, foto’s gemaakt en natuurlijk de gerechten zelf geproefd 😀 Al met al een enorme klus, vooral omdat ik vrijwel alles zelf heb gedaan, van video’s monteren, tot plannen en recepten maken. Maar juist dat maakt het leuk en extra trots om dan eindelijk dit mooie product op de markt te brengen.

De insteek van mijn app is dat ik de mensen willen leren te gaan trainen en denken als een atleet, maar wel met de juiste balans. geen obsessie, maar juist met passie. Want met passie bereik je een heel hoop. Iedereen kan denken/trainen en eten als een atleet. De app is dan ook echt voor iedereen te gebruiken. Voor moeders die thuis zijn voor de kids, tot mannen die 5 dagen in de week in de gym zijn. Er is voor iedere doelgroep een programma. De kern van mijn programma’s bestaat wel uit doorzettingsvermogen en balans. Want dat is het allerbelangrijkste!!  Sporten, maar ook genieten 😉

De app is vanaf nu al voor te bestellen in de Apple store en binnenkort ook in de Playstore van Android.

In mijn app vind je echt complete workout programma’s met video’s en uitleg hoe de oefeningen gaan. Vind je gezonde, lekkere en makkelijk te bereiden gerechten. Kan je je statistieken, zoals gewicht, herhalingen en vetpercentage bijhouden. Daarnaast vind je een tabblad met collecties, hier komen posing video’s, lifestyle video’s en veel handige tips.

De app zal continu gevuld worden met nieuwe content, zodat je lekker kunt trainen en vooruitgang kan boeken.

Ga jij mijn app ook downloaden??

Je kunt deze al vinden in de appstore:

https://apps.apple.com/nl/app/evelien-van-pelt-fitness/id1503664371