Aankomend weekend ben ik 12 weken uit. Dus dat betekend nog 12 weken te gaan voor ik op het podium sta. Ik heb er echt heel erg veel zin in. Wel heb ik sinds onze vakantie op Bali, veel last van mijn buik. Waarschijnlijk wat verkeerds gegeten ;-P en langs een huisarts gaan is lastig, want hahaha bij ons hier in Andel (klein boeren gehucht) is de huisarts gewoon 3 weken dicht vanwege vakantie.. Alleen spoedgevallen kunnen bij een vervangende arts langs :-/

Maar goed afgezien van dat gaat het lekker. Training gaat erg goed. Kan super zwaar trainen… En op dit moment doe ik dat ook nog. Later in mijn prep, wordt ik slapper en kan ik vaak niet meer zo super zwaar trainen. Dus nu nog even van genieten. Cardio is op dit moment 6 dagen in de week 15 minuten… maarrr dit wordt snel opgevoerd hoor!!

 

Hierbij mijn vlog + shape update + posing van dit moment.