Courgette lasagne

Wat zit er in? (2-3 porties)

-1 Courgette
-300gr. Mager rundgehakt
-Groot blikje tomatenpuree
-100gr. Champignons
-1 Tomaat
-1 Ei
-1/2 rode ui
-60gr. Geitenkaas
-2 Teentjes knoflook
-Chilivlokken
-Peper/zout

Wat moet je doen?

Verwarm de oven op 180C
Bak het gehakt in de pan en voeg vervolgens de ui, champigons en knoflook toe. Bak tot het gehakt gaar is. Voeg vervolgens de tomaten puree, 1 eetlepel geitenkaas, het ei en de specerijen toe. Roer alles 3 minuten goed door. Vet de ovenschaal in met olijfolie. Snij de courgette met een kaasschaaf in dunne plakjes. Maak vervolgens laagjes van plakjes courgette en de saus. Dit doe je steeds om en om tot de saus en de courgette op is. Strooi er wat geitenkaas overheen. Laat de lasagne in ongeveer 15 minuten gaar worden.

Kijk voor meer recepten op www.love2bfit.nl

Bedankt Judith van Love2Bfit!! voor dit heerlijke recept!